مواد لازم:

برنج :4 لیوان /مرغ:1عدد/زرشک 150گرم/خلال بادام:100گرم/خلال پسته:100گرم.

خلال پوست نارنج:100گرم/کره:100گرم/شکر:1قاشق مربا خوری/زعفران:به میزان لازم.

نمک:به میزان لازم/روغن:به میزان لازم.

 

طرز تهیه:

برنج را اب می کشیم. مرغ را با یک عدد پیاز،کمی نمک و 1لیوان اب می گذاریم بپزد.سپس

مرغ را به تکه های درشت تقسیم می کنیم.کره را روی حرارت بسیار کم می گذاریم تا اب شود.

سپس زرشک را به همراه شکر،کمی در کره تفت می دهیم. خلال بادام را که از نیم ساعت قبل خیس کرده ایم

به همراه خلال پسته داخل زرشک می ریزیم و تفت می دهیم . زعفران را که در کمی اب حل شده است داخل

مواد می ریزیم.خلال پوست نارنج را نیز چند بار می جوشانیم و اب ان را خالی می کنیم تا تلخی خلال پوست نارنج

از بین برود.سپس خلال پوست نارنج را نیز به مواد بالا اضافه می کنیم.سپس مواد را از روی حرارت بر می داریم.

برنج را که دم کرده ایم را در دیس می کشیم و مقداری از برنج را نیز با مواد بالا مخلوط می کنیم و روی پلو را با

ان تز ءین می کنیم و مرغ های پخته شده را نیز دور دیس می چینیم.


دانلود رایگان بهترین پکیج های اموزشی

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

virtualizor lifetime license طرفدارن باشگاه رئال مادرید فروشگاه مرکزی کلاه گیس امور فرهنگی سافتدان دلجو Matthew دانلود سریال دومینو انگيزه