مواد لازم: برنج: 3 لیوان /قارچ خرد شده : 150گرم/سینه مرغ:1عدد/پیازسرخ شده:یک دوم لیوان.

زرده تخم مرغ:3عدد/ماست:1لیوان/روغن:یک دوم لیوان/زعفران حل شده در اب :به میزان لازم/نمک:به میزان لازم.

 

طرز تهیه:برنج را اب کش می کنیم و سینه مرغ را نیز با یک عدد پیاز و یک لیوان اب و کمی نمک می گذاریم بپزد.

سپس تکه تکه می کنیم. زرده ها را به همراه نمک و زعفران و ماست با هم مخلوط می کنیم.

ته قابلمه روغن می ریزیم.بعد یک سوم برنج را داخل مایع بالا می ریزیم و ته قابلمه را با این برنج مخلوط شده با 

مایع پر می کنیم و با دست یا قاشق کمی برنج را به هم می فشاریم تا صاف و یک دست شود.

سپس مرغ تکه تکه شده را روی برنج می چینیم م مجددا کمی برنج ساده روی مرغ می ریزیم و بعد قارچ ها را که در کمی در روغن تف داده ایم روی برنج می ریزیم و کمی هم پیاز داغ روی قارچ ها می ریزیم و مجددا روی این مواد

برنج ساده می ریزیم. سپس مقداری روغن را روی حرارت می گذاریم تا داغ شود.روغن داغ را روی برنج می ریزیم

و برنج را به مدت سه ربع می گذاریم دم بکشد.


دانلود رایگان بهترین پکیج های اموزشی

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

مشکل و آی تی(IT) شب های من Hi Kpop نظرات و پیشنهادات شورای دانش آموزی فروش محصولات انبارگردانی شرکت استند های نمایشگاهی نگاران بکس رپ Environmental Health علیرضا حبیبی دانلود موزیک لایت و بی کلام علوم