مواد لازم:

برنج :3 لیوان/باقالای پاک کرده:یک لیوان و نیم/شوید : نیم کیلو/نمک : به میزان لازم.

روغن :به میزان لازم.

 

طرز تهیه:

برنج را چند بار می شویم و از شب قبل خیس می کنیم. باقالا را از پوست اصلی و پوست دوم خارج می کنیم و هر باقالا را به دو نیم تقسیم می کنیم. می توانیم از باقالای خشک یا

باقالای منجمد نیز استفاده کنیم.باقالای خشک را قبل از مصرف باید دو ساعت در اب خیسانید

تا نرم شود و سپس می گذاریم حدود 10دقیقه در اب جوش بپزد.شوید را پاک و ریز خرد 

می کنیم.

پس از ان که برنج را اب کش کردیم، کف قابلمه روغن می ریزیم.برنج را داخل قابلمه و 

لابلای برنج را شوید و باقالا می ریزیم. روی برنج را روغن داغ می دهیم و سپس پلو را دم

می کنیم. پس از یک ساعت پلو اماده است.

درمورد باقالای تازه هنگامی که برنج را داخل اب جوش ریختیم تا بپزد،

پس از یکی دو جوش که از جوشیدن برنج گذاشت باقالا را اضافه می کنیم تا باقالا هم همراه

برنج بپزد.اگر از شوید خشک استفاده می کنیم،یکی دو جوش قبل از ان که برنج را از روی حرارت برداریم و ابکش کنیم شوید را به اب جوش اضافه می کنیم تا نرم شود.


دانلود رایگان بهترین پکیج های اموزشی

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

آموزش طراحي سايت دستگاه تصفيه آب خانگي دفتر یادداشت دختر خاکستری وبلاگ شخصی رامین قلی زاده ارشد فلسفه دین، هارمونی کویر fdshu آستان مطهر امامزاده سیدعبدالله دغدغه های خانم مشوش