4
مواد لازم :
برنج :3 لیوان/گوجه فرنگی:1 کیلو/پیاز درشت :1 عدد/سیب زمینی متوسط:3عدد.
زرد چوبه :یک دوم قاشق چایخوری/نمک و فلفل:به میزان لازم/روغن :به میزان لازم.
طرز تهیه:
برنج را چند بار می شوییم و حدود نیم ساعت خیس می کنیم. پیاز را پوست و با رنده درشت رنده می کنیم و به
همراه کمی روغن تفت می دهیم. وقتی پیازها طلایی شدند زردچوبه،نمک و فلفل را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم.
گوجه ها را پوست می کنیم و رنده می کنیم و داخل مواد بالا می ریزیم. برنج را نیز اضافه می کنیم. سیب زمینی ها
را نیز شسته و ریز خرد می کنیم و داخل برنج می ریزیم و حدود 1 لیوان اب هم اضافه می کنیم و حرارت را زیاد
می کنیم تا مغز برنج و سیب زمینی نرم و اب برنج نیز تبخیر شود.
سپس برنج را دم می کنیم. استامبولی پلو پس از نیم ساعت اماده می شود.
درباره این سایت